Your search results

Borthengruppen har kjøpt et nytt næringsområde. Det skal bygges 40 boenheter i løpet av 2021!

Postet av ola den 19. august 2019
| 0

Borthengruppen har kjøpt en tomt på 10 mål i Gjeversrudveien, 1914 Ytre Enebakk. Her er det planlagt å bygge 40 boenheter – både leiligheter, tomannsboliger og eneboliger. Det er planlagt ferdigstillelse i løpet av 2021.

Eiendommen ligger i et rolig og meget barnevennlig område på Østmarkskollen i Ytre Enebakk. Marka i umiddelbar nærhet med gode rekreasjonsmuligheter hele året. Det er kort avstand til barnehage, skoler og idrettsanlegg, nyanlagt badeplass ved Vågvann, 18-hulls golfbane, tennisbane samt Våglia butikksenter med 14 forretninger under samme tak. Få min. gange til bussholdeplass med god forbindelse til skoler, Ski og Oslo. Ca 30 min til Oslo S. 15 min. til Ski sentrum hvor man finner et av Norges største kjøpesenter med et mangfold av butikker og resturanter.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

Compare Listings