MJÆRUTSIKTEN

Nytt boligområde med 41 boenheter utvikles av Borthen Gruppen AS i Gjeversrudveien 10
Your search results
Publisert av Borthengruppen den 31. desember 2019
| 1

Mjærutsikten

10 mål tomt som ligger flott til med gode solforhold og utsikt til Mjær. Eiendommen ligger i et rolig og meget barnevennlig område på Østmarkskollen i Ytre Enebakk. Marka er i umiddelbar nærhet med gode rekreasjonsmuligheter hele året. Det er kort avstand til barnehage, skoler og idrettsanlegg, nyanlagt badeplass ved Vågvann, 18-hulls golfbane, tennisbane samt Vågsenteret med 14 forretninger under samme tak. Få minutter gange til bussholdeplass med god forbindelse til skoler, Ski og Oslo. Ca. 30 min til Oslo S. og 15 min. til Ski sentrum hvor man finner et av Norges største kjøpesenter med et mangfold av butikker og restauranter.

Det er planlagt 4 tomannsboliger, 7 rekkehus og 26 leiligheter.

  • Arbeidet starter opp i februar i år (2020).
  • De første enhetene er forventet ferdig høsten 2021.
  • Prospekt og salgsstart vil bli i mars i år.

Meld deg på interesselisten HER.


Utenomhus


Fasadetegninger


Plantegninger

Interesseliste

* obligatorisk
Jeg er interessert i

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert.

Compare Listings